за нас

Кои сме ние?

SPAM Studios е културна организация създадена през 2018-а година и към днешна дата се смята за една от най-действащите организации в страната.

Тя развива дейността си предимно в областта на съвременните сценични изкуства, а нейната мисия е създаването и организирането на представления, концерти, изложби, както и на срещи и работилници със световно изявени артисти. 

Визията на сдружението да стане разпознаваема арт организация е в синхрон с популяризирането на нашата дейност чрез професионално дигитално присъствие в социалните мрежи, брандинг и визуална идентичност.

Неведнъж награждавани на международни театрални фестивали, SPAM studios през годините успя да изгради и устойчиви международни партньорства.

Мотото на нашата организация „ВСЯКА ПРИЛИКА С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ МОЖЕ ДА (НЕ) Е СЛУЧАЙНА“ е водещо за ангажираният театър по отношение на актуалните теми и избора на пиеси.

Нашият екип е създаден от доказани професионални артисти, които имат богат творчески опит, който ежедневно доразвиват и надграждат.

Shopping Cart